середа, 21 березня 2018 00:52

У штаб-квартирі Volkswagen провели низку обшуків

У штаб-квартирі Volkswagen провели низку обшуків
Volkswagen не вперше стає фігурантом міжнародного скандалу. Фото: 112

На початку березня прокуратура німецького міста Брауншвейг провела низку великомасштабних обшуків у штаб-квартирі автомобільної марки Volkswagen у Вольфсбурзі.

"Слідчі дії проводилися в 13-ти офісах компанії для виявлення осіб, підозрюваних у маніпулюванні ринком. Були вилучені документи і великі обсяги даних, які протягом найближчих тижнів проаналізують фахівці", - сказав прокурор, повідомляє WirtschaftsWoche.

Розслідування пов'язане з недостовірною інформацією, представленою Volkswagen, про показники рівня шкідливих викидів дизельних автомобілів. В якості компенсації компанія вже виплатила владі США 17,5 млрд дол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 76 років тому Гітлер заклав перший камінь у фундамент заводу Volkswagen - відео

У січні цього року компанія Volkswagen стала фігурантом ще одного міжнародного скандалу. Стало відомо, що у Volkswagen змушували мавп дихати вихлопними газами для тестів. Дослідження також проводилися на людях - 25 осіб вдихали NO2 в різних концентраціях протягом кількох годин. В результаті дослідники не виявили жодних ефектів. Компанія вибачилася за "вибрані наукові методи".

Зараз ви читаєте новину «У штаб-квартирі Volkswagen провели низку обшуків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути