вівторок, 20 січня 2009 15:51

Кубинці випускатимуть "Жигулі"?

Кубинці випускатимуть "Жигулі"?
Можливо, незабаром з"являться "Жигулі" кубинського виробництва. Напередодні делегація Республіки Куба на чолі з міністром транспорту Хорхе Луї Сьєрра Крусом відвідала "АвтоВАЗ" з офіційним візитом. Серед гостей був і президент корпорації "Кубальсе" Орасьо Рамон Навас Фернандес.

Нагадаємо, між "АвтоВАЗом" і кубинською компанією "Кубальсе" в листопаді 2008 р. було підписано угоду про надання права на збут автомобілів Lada та запасних частин. Наразі узгоджуються умови контракту на постачання 2 тис. автомобілів Lada в республіку в 2009 році.

"Сьогодні на дорогах Куби експлуатується 96 тис. автомобілів Lada, і цей ринок ми зможемо розширити, – сказав президент "автоВАЗа" Борис Альошин. – Мета наших зустрічей з кубинськими партнерами полягає в тому, щоб вийти на хороший рівень продажів і у той самий час створити спільне підприємство з дистрибуції та обслуговуванню наших автомобілів. Я не виключаю, що, враховуючи нашу зацікавленість у розповсюдженні продукції "автоВАЗа" на просторах Латинської Америки, Куба може стати і виробничим майданчиком".

АвтоОбоз

Зараз ви читаєте новину «Кубинці випускатимуть "Жигулі"?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути