вівторок, 15 жовтня 2019 16:06

Корейський аукціон авто

 

Авто Аукціони Кореї набирають популярність з великою швидкістю і вже досягли неймовірних висот за короткий проміжок часу. Так як аукціони корейських авто знаходяться на стадії розвитку, вони мають мало майданчиків для торгів, невеликі обсяги продажів і проводяться лише один раз в тиждень. Дізнатись більш детально можна на ресурсі https://automoto-guide.com/

Перелік аукціонів

Перелік основних ресурсів, які здійснюють аукціони:

· autoction.co.kr;
· encarglobal.com.

Кожен з них орієнтований для іноземних громадян з англомовним перекладом.

Умови участі

Потрапити на корейский авто аукціон не просто, мало того, що потрібно заплатити $ 250, зареєструватися і авторизуватися, необхідно також мати юридичний статус, тому основним контингентом даних заходів є бізнесмени і автодилери. Рідко в залі проведення торгів можна зустріти іноземців, так як вони вважають за краще більше online аукціони.

Як проходять аукціони

Авто аукціони південній Кореї проводяться за стандартними схемами, але, як і в будь-якому подібному заході, тут присутній азарт, тому потрібно вміти себе стримувати при торгах, щоб не заплатити за автомобіль вартість більше, ніж вона коштує по факту. Аукціонні майданчики є закритими, кожен зареєстрований учасник отримує магнітну картку, завдяки якій він проходить авторизацію на робочому місці в залі, або через термінал для участі online. Так як ТЗ обмежена кількість, а проведення торгів має щотижневу частоту, майбутні власники можуть якісно досліджувати зацікавили їх машини, але є один мінус - відсутність послуги тест-драйву.

При проведенні процедури, на кожен лот надається не більше однієї хвилини, після закінчення торгів, учасники отримують квитанції, що підтверджують їх перемоги в певних лотах, які потрібно оплатити. ТС видається покупцю через партнерську організацію, або відправляється в потрібну країну і місто.

Які марки найчастіше купують українці

Машина з автоаукціонів Кореї в Україні вважається новим трендом. До цього ТЗ купувалися тільки в США і Європі, але, незважаючи на це, Південнокорейська новизна набирає популярність і затребуваність з невловимою швидкістю. По-перше, в Україні користуються попитом машини, що працюють на газу, а Корея пропонує машини, в основному, саме з такою комплектацією, по-друге, їх вартість повністю задовольняє жителів України, а також південнокорейські моделі повністю відповідають інтересам українських покупців і самими популярними марками є:

· Kia Optima;
· Kia Sportage;
· Hyundai Sonata;
· Hyundai Tucson;
· Hyundai Elantra.

Зараз ви читаєте новину «Корейський аукціон авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути