пʼятниця, 19 грудня 2014 17:39

Google назвав десятку найпопулярніших автомобілів в США

За кількістю пошукових запитів в інтернет-пошуковику Google в 2014 році в США лідерами стали автомобільні марки Ford, Jeep, Dodge, а також Toyota і General Motors.

Американські марки Ford, Jeep і Dodge посіли з першого по третє місця відповідно за кількістю пошукових запитів в інтернет-пошуковику Google в 2014 році в США. Лідируючий в торішньому рейтингу виробник електрокарів Tesla Motors, опустився на десяту позицію.

Всього в нинішньому списку виявилася п'ять автовиробників із США, чотири з Японії і тільки одна європейська компанія BMW.

Як пише онлайн-видання Jalopnik, лідерство за кількістю запитів трьом американським марок забезпечили їх новинки, представлені або з'явилися у продажу в 2014 році. У Ford найбільший інтерес викликав спорткар Mustang і пікап F-150 нового покоління.

У компанії Jeep більшість запитів дісталося компактному вседорожнику Renegade, а у Dodge - 707-сильного масл-кару Challenger SRT Hellcat.

 
Зараз ви читаєте новину «Google назвав десятку найпопулярніших автомобілів в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути