вівторок, 22 січня 2019 16:29

Як виглядатиме маршрутка майбутнього

Як виглядатиме маршрутка майбутнього
Концепт футуристичного мікроавтобуса здивував гостей виставки у Лас-Вегасі своїм зовнішнім виглядом та функціональністю Фото: Популярная механика

Mercedes-Benz створив громадський транспорт майбутнього. У ранкові й вечірні години пік такий транспорт возитиме людей, а в іншу пору доби – розвозитиме товар по магазинах.

Концепт футуристичного мікроавтобуса здивував гостей виставки у Лас-Вегасі своїм зовнішнім виглядом та функціональністю. Авто здатне вмістити до 12 пасажирів у салоні, а, за необхідності, легко трансформуватися в компактну міську вантажівку. Об'єм вантажного модуля 10 кубометрів. Безшумний електричний привід зручний для доставлення товарів навіть уночі, розповідає 24 канал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маск відкрив швидкісний тунель під землею

За задумом креативників із Mercedes авто могли б використовувати у своїх цілях і приватні особи, і комерційні організації, скажімо, для послуг оренди автівок. В останньому випадку достатньо буде через мобільний додаток вказати необхідні параметри – і автономна система сама визначить, який тип автомобіля потрібен клієнту та запропонує йому оптимальний варіант.

Технологічна виставка CES (Consumer Electronics Show), що проходить цими днями у Лас-Вегасі, кожен день дивує нас електронними новинками.

Більшість із цих пристроїв уже у найближчому майбутньому з'явиться у наших будинках, офісах і навіть на полях, пише BBS NEWS Україна.

Зараз ви читаєте новину «Як виглядатиме маршрутка майбутнього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути