Ексклюзиви
вівторок, 07 квітня 2020 20:13

Як швидко усунути типові пошкодження в дорозі - 4 необхідних тюбиків автохімії

Як швидко усунути типові пошкодження в дорозі - 4 необхідних тюбиків автохімії
Необхідна автохімія, яка має бути в будь-якого водія. Фото: besplatka.ua

Водії знають, як невчасно може проколотися шина. Або як псує настрій подряпина на капоті улюбленої "ластівоньки".

Gazeta.ua підібрала 4 девайси, які завжди допоможуть врятувати авто під час або після довгої дороги.

1. Герметик для шин

Вартість: 217 гривень.
Це спеціальна речовина, яку треба залити всередину проколеної шини. Після цього на невеликій швидкості проїхати пару кілометрів. Речовина рівномірно розподілиться всередині шини, заклеюючи дірку.

2. Набір поліроля і губки

Вартість: 37 гривень.
Якщо ви помітили на вашому авто подряпину, не треба засмучуватися. Повернути машині гарний вигляд можна за допомогою спеціального поліроля та губки. Від мілких подряпин речовина позбавляється зовсім,а більш глибокі робить непомітними. Також полірує і пластик, тому фари теж піддаються відновленню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Xiaomi випустила дверні замки з камерою і голосовим асистентом

3. WD-40

Вартість: 43 гривні.
Аби захистити авто від вологи та бруду, використовують засіб WD-40. Це довгостроковий активний інгредієнт, нелетке, в'язке мастило, яке залишається на поверхні. Його розбавляють з летючим вуглеводнем невисокої в'язкості, що може розпорошуватись і, таким чином, проникати у щілини.

Ці властивості роблять реовину зручною для видалення бруду і залишків, вивільнення застряглих гайок і болтів, також для послаблення заїлої блискавки.

4. Силіконовий спрей

Вартість: 15 - 60 гривень
Силіконовий спрей збереже гумові і пластикові деталі в автомобілі, в будинку і в промисловості. Ним користуються, аби змастити гумові прокладки в дверях і убезпечити їх від замерзання. Не притягує бруд і пил, не має запаху, водостійкий. Змащує всі механічні частини, знижує тертя, позбавляє від стомлюючого шліфування і скрипів. Захищає від корозії і передчасного старіння. Не містить мінерального масла або жиру. Діапазон робочих температур: від -50°C до + 250°C.

Аби зробити життя комфортнішим і бепечнішим, досить обладнати своє житло системою "розумного дому". Під цим поняттям мають на увазі комплексне рішення по автоматизації щоденних дій. Сюди входять як системи контролю, так і побутова техніка, керована за допомогою бездротового зв'язку

Зараз ви читаєте новину «Як швидко усунути типові пошкодження в дорозі - 4 необхідних тюбиків автохімії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути