Славянская идентичность для русских – лабораторная. Она сводит их с ума

Конструкция из учебников и масскульта является полностью вымышленной

Чи знаєте ви, що малочисельні російські етнофутуристи стверджують наступне – історія великоросів як народу не написана, не зафіксована, не осмислена, відтак цілком втрачена, а яко загальна конструкція з підручників і маскульту є цілковито вигаданою.

Бо, згідно їхнього бачення, історія Росії (як кабінетний макет) не є історією великорусского народу взагалі, а є історією іноземних та вестернізованих еліт в штучно створеному під себе в Московії європейському полі. Чим і як жив той слов'янізований церквою південно-фінський люд, яку саме він міг би породити культуру, власну культуру, достоту невідомо.

Вони вважають, що великороси як синтетичний народ, утворений першочергово на фінській основі (з помітними балтськими, туранськими і слов'янськими складовими), є такою самою жертвою глибинної окупації, як і мордвини, марійці, башкири, але з повністю розгромленою природною ідентичністю, замість якої отримали ідентичність лабораторну, слов'янську, що зводить їх з глузду в буквальному смислі слова.

Їх пекельно плющить, грубо кажучи, бо хтось елітарний запхав фінський люд в слов'янську діжку, немов ті компрачікоси, аби отримати покруча для кривавої імперської вистави в престижному європейському театрі.

Ці паспортні русскіє згадують, що ще пару поколінь тому вони були мєщєряками, а тисячу років тому мєрянами зі своєю втраченою мовою, конструкти і лексика з якої і роблять російську мову такою своєобичною серед мов слов'янських

Ці етнофутуристи, а їх вкрай мало, займаються тим, що в принципі торкаються цієї теми, яка не знаходить досі жодного відгуку ні в масах, ні серед тамтешніх культурних еліт. Ці паспортні русскіє згадують, що ще пару поколінь тому вони були мєщєряками, а тисячу років тому мєрянами зі своєю втраченою мовою, конструкти і лексика з якої і роблять російську мову такою своєобичною серед мов слов'янських.

Мушу зауважити, що процес цей болісний, але це єдине толкове і варте нашої уваги з того, що там взагалі відбувається. Перед ними стоїть циклопічна і вкрай кособока споруда русской ідентичності, в самій конструкції якої закладено біль і страждання народу-носія.

Однак, вода камінь точить, йолкі-палкі лєс ґустой.

Оригінал

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі