Новое в выборах: ждем обысков и провокаций

Чаусянской общине пытаются не дать выбрать сельсовет и сельского голову

Чергові вибори депутатів Чаусянської сільради і Чаусянського сільського голови для органів влади що кістка в горлі. Тому що це єдині на всю країну законні, конституційні місцеві вибори, а все що роблять члени ЦВК спільно з іншими можновладцями, є фальсифікацією виборчих процесів з метою знищення конституційного ладу держави.

Тому "правопохоронним" органам Миколаївщини поставлено задачу будь-що не допустити важливого для України прецеденту, не дати Чаусянській громаді обрати сільраду і сільського голову, а при нагоді ще й "пришити" організаторам виборів якусь статтю Кримінального кодексу.

Тут для такої "роботи" якраз підходящі керівні кадри - що в СБУ, що в поліцейському відомстві. Поки що достеменно невідомо хто саме, чи начальник обласного управління СБУ Герсак, чи начальник обласної поліції Шайхет, придумав "геніальний" план - підкинути під час обшуку у якесь із житлових чи службових приміщень Корнацьких печатку виборчої комісії й тут же "знайти" її.

І виборам є можливість перешкодити, і гарну "статтю" можна кому треба "пришити".

Тільки схоже біда у "органів" із фахівцями по виготовленню фальшивих документів та печаток - нема відповідних кадрів, дореформувалися... І не кожен "комерсант" за це візьметься - розуміють, чим це пахне, і "на гачок" до перевертнів у погонах ніхто не хоче попадати...

Тож якщо не пройде ця "геніальна" ідея, мабуть придумають щось інше - бо так і до невідповідності займаним посадам дослужитися можна. Керівники владних структур, нездатні виконувати злочинні накази, Києву не потрібні.

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи