Как членам ЦИК избежать тюрьмы

Центральная избирательная комиссия планирует устроить грандиозную антиконституционную вакханалию

Як голова ВО "Порятунок села" я листуюся з членами Центральної виборчої комісії. 24 вересня отримав лист члена ЦВК П. Любченка, у якому він повідомляє про наміри комісії не проводити в Україні, всупереч Конституції, легітимних законів та Постанови Верховної Ради від 15 липня 2020 року № 795-IX повсюдні чергові місцеві вибори депутатів усіх легітимно існуючих сільських рад та відповідних сільських голів, а також виборів депутатів районних Рад усіх існуючих районів.

Натомість ЦВК планує провести так звані перші вибори у фіктивних "об'єднаних громадах" і фіктивних "нових районах". Тобто влаштувати грандіозну антиконституційну вакханалію із знищення народовладдя і української державності як такої.

На обґрунтування такого наміру ЦВК пан Любченко посилається на низку положень законів і навіть розпоряджень Кабміну, та на пункт 5 Постанови № 795.

Одразу варто зазначити, що пункт 5 Постанови № 795 безальтернативно означає тільки одне: чергові місцеві вибори до існуючої місцевої Ради можуть не проводитися тільки у тому випадку, коли до цієї ж Ради призначено так звані перші вибори.

Чергові місцеві вибори до існуючої місцевої Ради можуть не проводитися тільки у тому випадку, коли до цієї ж Ради призначено так звані перші вибори

Тобто, або до всіх легітимно існуючих станом на 15 липня 2020 року місцевих рад призначаються "перші" вибори - і тоді не проводяться чергові вибори, або призначаються чергові. До всіх без винятку.

Нічого іншого норма пункту 5 Постанови № 795 не встановлює.

Все інше, що розказують члени ЦВК та усілякі "реформатори" - то вже їхні "поняття", а не належне тлумачення норми права. Але члени ЦВК, не призначаючи конституційні чергові вибори і призначаючи висмоктані з пальця "перші" поки що діють саме згідно "понять".

Щодо інших наведених паном Любченком "аргументів", які напевне стовідсотково відображають офіційну позицію усього складу ЦВК, щодо його посилання на акти Кабміну та Верховної Ради про "об'єднання" територій громад та районів можу сказати коротко і однозначно: це посилання на явно антиконституційні, а відтак завідомо недійсні, мертві акти органів влади.

Ними аж ніяк не можна керуватися - або в Україні не визнається і не діє принцип верховенства права. Нема сумніву - всі члени ЦВК самі прекрасно розуміють, що це не легітимні правові акти, а просто юридично-подібна макулатура, якою політичні аферисти, що діють в Україні в інтересах зарубіжних імперій, намагаються підмінити місцеві референдуми, зміни до Конституції України та новий закон про територіальний устрій. Які тільки й могли б стати правовою підставою для тих змін конституційного ладу, які наразі здійснюються руками і голосами членів ЦВК.

А без отих змін до Конституції України та законодавства про територіальний устрій держави, які вороги України кілька разів намагалися, але не змогли провести, без місцевих референдумів у кожному селі щодо можливого об'єднання сільських громад та зміни рівня місцевого самоврядування це називається поваленням конституційного ладу України і державною зрадою. Особливо тяжкими злочинами.

Які, наголошую ще раз, наразі здійснюються за участі членів ЦВК, їх діями.

Пропоную членам ЦВК добре подумати, чи воно їм треба - нести кримінальну відповідальність за особливо тяжкі антинародні злочини, і бути проклятими народом за все те горе, яке потягнуть за собою ці державоруйнівні "перші вибори".

Тепер щодо посилання пана Любченка і всього складу ЦВК на статтю 20 Виборчого Кодексу України, за змістом якої виборчий процес є безперервним та не може бути скасованим, зупиненим або перенесеним, як на нездоланну перешкоду в скасуванні "перших виборів" 25 жовтня.

Глупощі це все, панове члени ЦВК. Не може і не має бути скасованим, зупиненим або перенесеним тільки законний виборчий процес!

А відверто незаконний, явно антиконституційний виборчий процес, не те що може - він має бути припинений!

Не може і не має бути скасованим, зупиненим або перенесеним тільки законний виборчий процес. А відверто незаконний, явно антиконституційний виборчий процес, не те що може - він має бути припинений

Що і пропоную всім членам ЦВК негайно зробити - відмовитися від подальшої участі у антидержавних злочинах та ініціювати припинення явно антиконституційних "перших" виборів місцевих Рад, призначених Центральною виборчою комісією на 25 жовтня 2020 року з метою знищення народовладдя і повалення конституційного ладу України.

Не порушуйте засадничих конституційних прав українців, панове члени ЦВК, не ламайте легітимну конституційну державно-правову систему, не влаштовуйте в Україні жахливих соціально-економічних та політичних потрясінь, що неодмінно наступлять внаслідок ваших явно незаконних дій під назвою "перші вибори"!

Тільки так члени ЦВК можуть уникнути тяжкої кари за співучасть у знищенні української державності, що стане прямим наслідком цих псевдо-виборів.

Щоб не казали потім "ми не розуміли, що робимо". Все ви чудово розумієте.

А нам усім, громадянам, у жодному разі не можна ставати співучасниками антидержавних злочинів можновладців. "Перші" вибори, якщо їх все-таки не скасують, треба бойкотувати.

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи