Остановить разруху и начать возрождение

Одно дело – пообещать, и совсем другое – выполнить

Соцмережі й засоби масової дезінформації забиті порадами - що і як робити новому президенту і всім нам. Я не буду радити нічого й нікому, крім себе. Тому що я опинився в унікальному становищі - Зеленський і його команда декларують практично один в один все, що передбачено моєю передвиборною програмою кандидата на пост Президента України. Жодного плагіату, просто таке співпадіння програм.

Наприклад, "всю політичну еліту - геть".

Наприклад, відновлення верховенства права і народовладдя.

Наприклад, "задля розслідування і покарання корупціонерів доб'юся створення Міжнародного антикорупційного трибуналу та задію зарубіжні антикорупційні органи". У "зелених" замість МАТ поки що якась гнила ліберальщина - Міжнародний економічний суд. Але це поправИмо.

І так далі практично "по всьому списку".

Але одна справа - пообіцяти, і зовсім інша - виконати. Ми дуже добре знаємо, наскільки це далеко.

Тож для мене нічого не змінюється. Буду робити все те ж саме, що й робив досі - добиватися виконання можновладцями їхніх обіцянок. А фактично - моєї Програми. Звісно, що в юридичний спосіб. Сподіваюся, тепер успішніше. Буду вимагати від президента Зеленського виконання його повноважень глави держави і гаранта додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина.

Буду наполягати на припиненні "конституційного сюрреалізму" і поверненні до Конституції-1996

Одночасно - вжиття всіх належних заходів із притягнення до відповідальності тих, хто в попередні роки знищував українську державність і грабував народ.

Буду наполягати на припиненні "конституційного сюрреалізму" і поверненні до Конституції-1996. Бо де-юре саме вона є чинною, а не Конституція-2004.

Кожну розбіжність у словах і справах "команди ЗЕ" буду ретельно документувати і публікувати. Впроваджую "індекс Корнацького" - співвідношення відповідності обіцяного і вчиненого.

А поки що намагаюся оцінювати ситуацію після виборів, як ще один шанс змін на краще, який отримала Україна.

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи