Держархбудінспекція: фортеця і хами

25 вересня 2013 р., у середу жителі, свободівці та журналісти ходили до Держархбудінспекції в Києві. Мета - отримати пояснення щодо підроблених документів про клас будівництва за адресою вул. Боженка, 86, більш відома, як Тверська, 16. Скандальна забудова, що сказати: найняті тітушки в бронежелетах і з травматичною зброєю, постійно сонний начальник громадської безпеки Голосієво і команда по-наркоманному байдужих поліцайчиків проти місцевих жителів і київської Свободи.

Будуть жлоби, ясна річ. Часто саме цим словом називаю "підприємців". Друзі люблять слово бариги. І так можна. Документи у жлобів - по третьому класу. А з їх реклами ясно, що будинок - 5-го класу. Неясність наче, якщо задуматися - очевидність: хочуть на обмані держави заробити.

Дабі знаходиться за адресою бульв. Лесі Українки, 26. Керівництво на 8 поверсі. Двері зачинені на магнітні замки, на кожній двері - два охоронці. Таке враження, що вони бояться штурму. Хоча такий штурм може і допоміг би. Штурм - поняття зі словника прямої демократії.

Кучер Сергій Миколайович - керівник ДАБІ в Києві не радий був нас бачити. По телефону говорив по-хамськи - московською в квадраті. Охоронець - хамовитий також намагався перешкодити, але добрі мешканці його відсторонили.

Пішли ми втрьох: юрист меншканів, я та Андрій Іллєнко. Зрозуміло, Серій Миколайович відповідальність із себе за забудову зняв, мовляв, ми нічого не можемо, документи щодо класовості не даємо, а декларація на будівництво ми просто підтверджуємо. Хто б про інший результат міг подумати?

Інспекція перетворилася таким чином на касу з видачі паперів. А насправді видати припис про призупинення будівництва вона може. У такому разі будемо перевіряти слух міської прокуратури, щоб вона точно почула голос мешканців.

А загалом - тільки солідарність киян, активу жителів міста можуть зарадити глухоті хамів у їхніх фортецях.

Випуск прес-служби ВО "Свобода" - тут.

Сюжет 5 каналу такий.

Запис у журналіста про подію - ось.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі