четверг, 26 марта 2009 12:00

"Маскаев сможет устроить бой c Кличко в "кабинетах" - Завъялов

"Маскаев сможет устроить бой c Кличко в "кабинетах" - Завъялов

Росіянин Олег Маскаєв, який добивається права на бій з Віталієм Кличком - людина з "нафталіну". Про це заявив президент Національної ліги професійного боксу України Михайло Зав"ялов, коментуючи можливий наступний бій чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Віталія Кличка.

"Віталію Кличку знову нав"язують суперника. Цього разу ним може стати Олег Маскаєв. Нещодавно в Саранську Маскаєв здолав нікому не відомого американця - таке враження, що суперника взагалі на вулиці знайшли", - наводить слова Зав"ялова "Львівська газета".

За словами президента Ліги, усі розуміють, що Маскаєв - людина з "нафталіну".

"Але росіянин таки зможе в "кабінетах" "влаштувати" поєдинок з Кличком, і наш земляк нікуди він нього не дінеться", - додав він.

На думку Зав"ялова, всі чекають на протистояння Віталія з Ніколаєм Валуєвим.

"Цей бій насправді викликав би шалений ажіотаж у всьому світі. Але Валуєв теж має проблеми. Йому спершу потрібно з"ясувати стосунки з Русланом Чагаєвим. Через ці обставини, мені здається, бій Кличко - Валуєв ми побачимо не скоро", - підсумував Зав"ялов.

Нагадаємо, що WBC знову запропонувало обов"язкового претендента на чемпіонський пояс, яким володіє Віталій Кличко. Після Гомеса ним став Олег Маскаєв. На вирішення долі даного поєдинку виділено 120 днів.

Чемпіон, Gazeta.ua

Сейчас вы читаете новость «"Маскаев сможет устроить бой c Кличко в "кабинетах" - Завъялов». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 4166
Голосование Поддерживаете ли то, что украинские спортсмены с оружием защищают нашу страну от вторжения РФ?
  • Да. Это - гражданская обязанность, а часть из них еще и представляет клубы ВСУ
  • Не совсем. Они должны прославлять Украину на спортивных аренах и призывать мир поддерживать нашу страну
  • Все методы хорошие. Главное - не быть псевдопатриотами, как Тимощук
Просмотреть