Ексклюзивы
четверг, 22 июля 2010 14:05

Нокаут виявився смертельним для південнокорейського боксера

Нокаут виявився смертельним для південнокорейського боксера

Південнокорейський боксер Пе Гі Сік помер через кілька днів після поразки нокаутом, повідомляє інтернет-видання fightnews.com. У суботу, 17 липня, Пе Гі Сік зазнав поразки від свого співвітчизника Чон Чжін Гі в бою за вакантний титул чемпіона Південної Кореї у вазі до 52,2 кілограма. Пе Гі Сік опинився в нокауті у восьмому раунді.

Після бою боксер був доставлений в лікарню і йому зробили операцію на мозку. Проте врятувати життя спортсмена лікарям не вдалося, і через чотири дні він помер. Пе Гі соку було 23 роки. Офіційний представник Боксерського комітету Південної Кореї в інтерв"ю виданню The Korea Times висловив співчуття у зв"язку зі смертю спортсмена.

Пе Гі Сік почав кар"єру професійного боксера в 2003 році. Він провів 15 боїв, здобув сім перемог (чотири - нокаутом), зазнав сім поразок (п"ять - нокаутом) і один поєдинок звів внічию. Три останніх поєдинки кореєць програв нокаутом.

За матеріалами Лента.ру

Сейчас вы читаете новость «Нокаут виявився смертельним для південнокорейського боксера». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 4166
Голосование Поддерживаете ли то, что украинские спортсмены с оружием защищают нашу страну от вторжения РФ?
  • Да. Это - гражданская обязанность, а часть из них еще и представляет клубы ВСУ
  • Не совсем. Они должны прославлять Украину на спортивных аренах и призывать мир поддерживать нашу страну
  • Все методы хорошие. Главное - не быть псевдопатриотами, как Тимощук
Просмотреть