четвер, 22 липня 2010 14:05

Нокаут виявився смертельним для південнокорейського боксера

Нокаут виявився смертельним для південнокорейського боксера

Південнокорейський боксер Пе Гі Сік помер через кілька днів після поразки нокаутом, повідомляє інтернет-видання fightnews.com. У суботу, 17 липня, Пе Гі Сок зазнав поразки від свого співвітчизника Чон Чжін Гі в бою за вакантний титул чемпіона Південної Кореї у вазі до 52,2 кілограма. Пе Гі Сок опинився в нокауті у восьмому раунді.

Після бою боксер був доставлений в лікарню і йому зробили операцію на мозку. Проте врятувати життя спортсмена лікарям не вдалося, і через чотири дні він помер. Пе Гі Соку було 23 роки. Офіційний представник Боксерського комітету Південної Кореї в інтерв"ю виданню The Korea Times висловив співчуття у зв"язку зі смертю спортсмена.

Пе Гі Сок почав кар"єру професійного боксера в 2003 році. Він провів 15 боїв, здобув сім перемог (чотири - нокаутом), зазнав сім поразок (п"ять - нокаутом) і один поєдинок звів внічию. Три останніх бою кореєць програв нокаутом.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Нокаут виявився смертельним для південнокорейського боксера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути