Ексклюзивы
среда, 16 января 2008 14:50

Керівником спостережної ради НСК "Олімпійський" став Васюник

Керівником спостережної ради НСК "Олімпійський" став Васюник
Кабінет Міністрів звільнив з посади голови спостережної ради національного спортивного комплексу "Олімпійський" у Києві Дмитра Табачника, призначивши замість нього віце-прем"єр-міністра Івана Васюника.

Про це повідомив міністр у справах сім"ї, молоді й спорту Юрій Павленко, посилаючись на рішення, прийняте на засіданні Кабміну в середу.

Також Кабмін змінив решту складу спостережної ради.

Зі слів Павленка, Васюник має намір уже в найближчі дні провести перше засідання спостережної ради, на якому буде розглянуто всі проблемні питання, пов"язані зі спортивним комплексом, у тому числі питання відведення землі, яка належить стадіону.

Павленко також зазначив, що Кабмін доручив до 30 січня вирішити всі питання навколо фінансування й організації робіт з реконструкції НСК "Олімпійський".

У вересні 2006 року Кабінет Міністрів змінив склад спостережної ради Національного спортивного комплексу "Олімпійський".

Раду створено для ефективної організації діяльності державних підприємств, що діють на території НСК "Олімпійський", поліпшення матеріально-технічного стану спортивних баз олімпійської й параолімпійської підготовки, підготовки до участі в тендері на право проведення фіналу чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні й Польщі, пишуть Українські новини.


Сейчас вы читаете новость «Керівником спостережної ради НСК "Олімпійський" став Васюник». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 8759
Голосование "Умная милитаризация" от Минобороны
  • Госслужащих нужно брать на работу только после военной подготовки
  • Это должно быть одним из требований и для баллотирования в органы местного самоуправления, парламент и суды
  • Для госслужащих военная подготовка не должна быть обязательной
  • Мне все равно
Просмотреть