Ексклюзивы
пятница, 20 июня 2008 11:47

Довгий заговорив про відставку Луценка

Заступник мера Києва, секретар Київської міської ради Олесь Довгий вважає, що міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повинен подати у відставку або довести свою профпридатність, завершивши розслідування резонансних справ щодо Києва.

Про це повідомила прес-служба Київради, посилаючись на виступ Довгого в ефірі телерадіокомпанії "Київ".

"Луценко повинен або подати у відставку, звільнивши своє крісло для фахівця, або відмовитися від політики й продемонструвати свою ефективність як міністра, довівши ці справи (резонансні справи щодо Києва) до логічного завершення", - цитує прес-служба Довгого.

Довгий вимагає, щоб завершилося розслідування таких злочинів, як побиття депутатів Київради, завдання ножових поранень депутатові міськради від фракції Блоку Черновецького й опік сірчаною кислотою депутата Деснянського району.

"Ми говоримо про велику кількість звернень, які залишилися без відповіді", - підкреслив заступнки мера.

Він заявив, що не приховує свого ставлення до Луценка й не має наміру його міняти, хоча під час останнього візиту до Міністерства внутрішніх справ він зрозумів, що через таку позицію візити у відомство можуть стати частими, повідомляють Українські новини.

Сейчас вы читаете новость «Довгий заговорив про відставку Луценка». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 8759
Голосование "Умная милитаризация" от Минобороны
  • Госслужащих нужно брать на работу только после военной подготовки
  • Это должно быть одним из требований и для баллотирования в органы местного самоуправления, парламент и суды
  • Для госслужащих военная подготовка не должна быть обязательной
  • Мне все равно
Просмотреть