Ексклюзивы
пятница, 24 февраля 2012 16:34
Иван Столярчук
Иван Столярчук
Иван Столярчук

Фетишист

З мене всі сміються. Друзі, колеги, а от нещодавно і Мирослав Кувалдін з гурту "The Вйо" підколов. Під час інтерв'ю запитав у співака, чи можна його новий альбом "Є?" десь придбати. Пояснюю, що маю слабинку - сісти в крісло, роздивитися обкладинку, відкрити коробочку з диском, поставити у програвач і гойдатися на музичних хвилях.

- Фетишистів розчарую, - каже Мирослав. - Це ж безліч дерев треба зрубати, аби ті обкладинки до альбомів надрукувати. А потім вони місце в хаті займають, на смітниках валяються. Диску не буде, чувак. Слухай нові пісні з ex.ua.

Диску не буде, чувак. Слухай нові пісні з ex.uа

Я не став йому пояснювати, як у десятому класі мені давали на руки 2 грн. Половина цієї суми призначалася на пиріжок, на решту я мав доїхати на підготовчі курси в університет. Виходив з метро на майдані Незалежності й чвалав з улюбленою мелодією у вухах. Слухав позичені касети світової рок-класики. Одного разу надибав біля Головпоштампту чи не єдину в Києві розкладку, де продавали касети українських виконавців. Окрім "Бітлів" і Гребенщикова, з обкладинок дивилися Олег Скрипка, Тарас Чубай, а також і Мирослав Кувалдін. Я почав економити "пиріжкову" гривню, задовольняючи свій меломанський голод. Два дні без обіду - одна касета. Зараз ті раритети, акуратно складені за абеткою у шістьох коробках, припадають пилом у мене під ліжком.

Недавно в холоднючий вечір закортіло послухати чогось сонячного. Реґі із запахом українського літа від "The Вйо" ідеально для цього підходив. Сідаю за комп, заходжу в інтернет, набираю ex.uа, а там "Невозможно отобразить страницу". Довелося лізти під ліжко, здувати порох і перервати заслужений відпочинок музичного центру-ветерана. Грає. Цього разу сміявся я.

Сейчас вы читаете новость «Фетишист». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

5

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть