Ексклюзивы
воскресенье, 10 февраля 2019 09:05
Владимир Грисюк
Владимир Грисюк
журналист

Не Гарпія

– Колю, невже? – в підземному переході на столичній площі Космонавтів зустрів давнього знайомого. Одразу помітив у нього на пальці обручку і здивувався, бо Коля завжди був противником шлюбу.

Востаннє ми з ним бачилися два роки тому на весіллі спільного товариша в Луцьку. Тоді він, наминаючи салат з крабовими паличками, розмахував руками і коментував наречену: "Як з такими, як вона, мужики взагалі можуть жити? Ні фігури, ні бога в голові. Ну, йо-ма-йо. Гарпія ж! Якби я вірив у відьом, то подумав би, що приворот".

Із Колі тоді всі сміялися. А його мати щоразу переставляла пляшки з алкоголем подалі. Бо син уже на початку церемонії був "таким, як треба".

Хотілося більше розпитати в Колі про життя, але ми обидва поспішали у справах. Все ж я попросив у нього показати фото жінки. Цікаво стало, хто ж так кардинально поміняв життєві орієнтири чоловіка.

Він зам'явся. Видно було, що не хоче про це говорити. Але таки дістав телефон і показав кілька знімків коханої. На фото з відпочинку в Єгипті я впізнав перефарбовану в блондинку Гарпію. Після третього кадру сумнівів не залишилося – це вона.

– Колю, як же так сталося? Невже відбив? – питаю.

– Н-єє, – відмахується той. – Вони самі пособачилися за рік після весілля. Знаєш, воно так часто буває, тільки пішли в загс – і вся романтика зникає. А я так придивися до неї. Зовсім і не Гарпія. Нормальна жінка

Сейчас вы читаете новость «Не Гарпія». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть