вівторок, 01 лютого 2011 09:36

Джонні Депп подарував Ванессі Параді венеціанський палац

Джонні Депп подарував Ванессі Параді венеціанський палац

Голлівудський актор Джонні Депп купив своїй дружині, французькій актрисі і співачці Ванессі Параді та дітям палац у Венеції за 8,5 мільйонів фунтів стерлінгів.

Придбати твір архітектури XVII століття світовий секс-символ зважився після того, як провів в італійському місті кілька місяців під час зйомок фільму "Турист". У картині актор зіграв головну роль разом з Анджеліною Джолі.

Палац Dona Sangiantoffetti XVII століття виходить до Головного каналу Венеції. Місцева газета La Nuova Venezia повідомляє, що голлівудський актор під час торгів за будинок випередив арабського принца.

Депп і його родина проводять велику частину часу в своєму будинку у Франції, однак це не завадило актору придбати маєток у Голлівуді, а також острів на Багамах.

Нагадаємо, Джонні Депп другий рік поспіль визнається улюбленим артистом США. Він став лауреатом 37-ї щорічної премії "Народний вибір" (People's Choice Awards 2011), церемонія якої пройшла на початку січня 2011 року в Лос-Анджелесі.

"Народний вибір" - єдина в США нагорода, лауреати якої визначаються загальнонаціональним голосуванням. Глядачі голосують за найулюбленіший фільм у різних жанрах, а також кращих акторів і музикантів.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп подарував Ванессі Параді венеціанський палац». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути