Ексклюзиви
понеділок, 15 листопада 2010 13:37

Ванесса Параді перетворилася на загадкову незнайомку (ФОТО)
5

Французська модель і акторка, дружина голлівудського актора Джонні Деппа Ванесса Параді взяла участь в фотосесії для нового номера журналу Interview. Фотограф Мікаель Янссон побачив свою героїню загадковою незнайомкою. Фотосесія супроводжувалася інтерв'ю з легендарною Патті Сміт, давньою подругою сімейства Депп-Параді. Ванесса розповіла про своє дитинство, знайомство з Карлом Лагерфельдом і дітей.

"Я народилася в передмісті Парижа і росла там, поки мені не виповнилося 16. Таким чином, я багато часу проводила на природі - у саду, на барбекю, з друзями. Звичайно, у мене було багато друзів. Всі говорять, що була я спокійною дитиною, але це не означає, що я була зовсім тихою - але все ж таки швидше спокійною", - розповіла Параді.

За словами акторки, вона багато подорожує, а найулюбленіше місце - дім на півдні Франції.

"Він серед лісів і полів. Там прекрасний світ, чудова природа. Навіть коли ми виходимо в місто - купити хліба чи чогось ще - люди дуже милі. Їм все одно, чим ти займаєшся. Їм важливо, щоб у тебе були хороші манери - це важливо і для мене, так що це чудово", - розповіла Ванесса Параді.

Акторка також розповіла про співпрацю з модним будинком Chanel і знайомство з Карлом Лагерфельдом.

"Ми познайомилися давним-давно, але я його дійсно знаю всього кілька років. Звичайно, в рамках Chanel ми саме співпрацюємо, але, в той же час, працювати під його керівництвом приголомшливо. Він не просто геній, а геній з великим почуттям гумору, так що всі навколо перетворюється на справжні веселощі", - розповіла Параді.

Вона зізналася, що її погляд на світ змінила поява дітей.

"Особистість не змінюється, але ти стаєш обережнішим, починаєш уважно стежити за тим, що ти говориш, як сказав. Твоє свідомість ніби більше тобі не належить. Мені стало набагато важче зосередитися - здається, що половина твого мозку просто не твоя. Може бути, це зміниться, коли вони стануть старшими, але щось я сумніваюся ...", - сказала акторка.

Нагадаємо, Джонні Депп подарував Ванессі Параді виноградник. Так він привітав її з виходом альбому "Божественна ідилія"

Spletnik

Зараз ви читаєте новину «Ванесса Параді перетворилася на загадкову незнайомку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути