четвер, 10 травня 2007 16:15

Джоні Депп і Ванесса Параді нарешті одружаться (ФОТО)

 
Актор Джоні Депп і його давня супутниця Ванесса Параді вирішили одружитися після хвороби, перенесеною їхньою дочкою. У березні 7-річна Лілі-Роуз дев"ять днів провела в лондонській лікарні з важким харчовим отруєнням, викликаним бактеріями E.coli. 43-річний Депп і 34-річна Параді весь час знаходження Лілі-Роуз в лікарні не відходжували від неї. Актор навіть відмовився повертатися до зйомок до тих пір, поки небезпека не мине.

Людина з села План де ла Тур з населенням 2 тис. чоловік на півдні Франції, де живуть Джоні та Ванесса, розповіла: "У них одні з найміцніших стосунків у Голлівуді, але коли їхня дочка захворіла, вони ще більше зблизилися. Вони раз у раз говорили про шлюб, але недавні перипетії підштовхнули їх до дії. Як ми розуміємо, вони одружаться цього літа у себе в селі без зайвого шуму, не привертаючи уваги".

В останній рік пара жила в основному в британському місті Річмонд у зв"язку зі зйомками Деппа, але часто їздили на свою віллу до Франції. Депп і Параді разом вже вісім років і в них двоє дітей - 7-річна дочка Лілі-Роуз і 5-річний син Джек.

Місцевий таксист Жан-Філіп Рено розповідає: "Вони дуже скритна пара. Ми часто бачимо їх, але нікому і на думку не спаде докучати їм. От чому Джоні тут так подобається. Тут немає папараці, і він може жити нормальним життям", повідомляє Factnews.

Зараз ви читаєте новину «Джоні Депп і Ванесса Параді нарешті одружаться (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути