четвер, 06 липня 2006 17:17

Джоні Депп і Ванесса Параді хочуть завести третю дитину

 

Відомий голлівудський актор Джоні Депп повідомив про своє рішення завести третю дитину. У Деппа і його дружини, популярної французької актриси Ванесси Параді вже є 7-річна донька Лілі-Роуз і 4-річний син Джек.

Депп сказав, що йому просто подобається бути батьком.

- Я б із задоволенням завів ще одну дитину, - сказав він.

На його думку Ванесса і їхні діти не будуть проти ще одного члена сім"ї.

Ванесса Параді народилася 22 грудня 1972 року в паризькому передмісті Сен-Мор. У 7 років вона з"явилася на французькому телебаченні, виконавши на телеконкурсі пісню "Emilie Jolie".

У 1986 році вона здобула європейську популярність з відеокліпом "Joe Le Taxi", що стала хітом в 15 країнах. Успіх також не обійшов стороною її дебютний альбом "M&J", який вийшов у 1987 році.

У 1989 році відбувся дебют Ванесси Параді в кіно - вона знялася в головній ролі в драмі Жана-Клода Бріссона "Біле весілля". Ця робота принесла молодій актрисі в 1990 році національну премію "Сезар" як кращій дебютантці. За подальші 5 років Ванесса Параді випустила декілька альбомів: "Variations Sur Le Meme T"aime" (1990), "Vanessa Paradis" (1992), "Live" (1994).

У 1995 році вийшов новий фільм за участю Параді - мелодрама Жана Беккера "Еліза", де її партнером був Жерар Депардье. У 1997 році вона зіграла в містичній комедії Рене Манзоні "Чаклунська любов", а через рік знялася в бойовику Патріса Леконта "Один шанс на двох" разом з Аленом Делоном і Жан-Полем Бельмондо. Драматична стрічка режисера Патріса Леконта "Дівчина на мосту", знята в 1999 році, також отримала широку популярність.

У 2000 році був випущений останній на сьогоднішній день студійний альбом співачки - "Bliss", пишуть Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Джоні Депп і Ванесса Параді хочуть завести третю дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути