вівторок, 25 січня 2011 18:54

Збірна Японії стала першим фіналістом Кубка Азії

Збірна Японії стала першим фіналістом Кубка Азії

Збірна Японії з футболу вийшла у фінал Кубка Азії, що проходить в Катарі, повідомляє офіційний сайт турніру. 25 січня в півфіналі японці здобули перемогу над Південною Кореєю в серії післяматчевих пенальті. Суперник збірної Японії по фіналу визначиться пізніше у вівторок у матчі Узбекистан - Австралія.

Рахунок в матчі Японія - Південна Корея на 23-й хвилині відкрив корейський півзахисник Гі Сон Ен, який реалізував пенальті. Японці відігралися вже через 13 хвилин, коли відзначився їх нападаючий Реічі Маеда. Основний час завершився внічию 1:1

На сьомій хвилині овертайму суддя призначив пенальті у ворота корейців, воротар відбив удар півзахисника московського ЦСКА Кейсуке Хонди, але Хаджіме Хосогаі добив м'яч у ворота. Корейці забили другий гол на 120-й хвилині. Відзначився Хван Чже Вон. Гра завершилася з рахунком 2:2, і переможець визначився в серії пенальті.

Цю серію з рахунком 3:0 виграли японці. Вони реалізували три удари з чотирьох, а корейці не змогли використати жодну з трьох спроб. У збірної Японії перший пенальті, який став у підсумку переможним, реалізував Хонда.

На Кубку Азії збірна Японії посіла перше місце в групі В, зігравши внічию з Йорданією (1:1) і перемігши Сирію (2:1) і Саудівську Аравію (5:0). У 1/4 фіналу японці взяли гору над Катаром з рахунком 3:2.

Другий півфінал за участю збірних Узбекистану та Австралії відбудеться 25 січня і розпочнеться о 19:25 за московським часом. Матч за третє місце пройде 28 січня, фінал - 29 січня.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Збірна Японії стала першим фіналістом Кубка Азії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути