середа, 30 червня 2010 10:06

Наставник збірної Японії подав у відставку

Наставник збірної Японії подав у відставку

Головний тренер збірної Японії з футболу Такесі Окада оголосив про свою швидку відставку після поразки команди від Парагваю в матчі 1 / 8 фіналу чемпіонату світу в ПАР.

Окада відзначив, що в цілому він дуже задоволений, як його команда зіграла на ЧС-2010, але більше нічого для збірної Японії він зробити не може, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Основний і додатковий час матчу Парагвай - Японія завершилося внічию 0:0, а в серії пенальті точнішими були парагвайці (5:3). Єдиний післяматчевий пенальті не реалізував захисник збірної Японії Юіті Комано.

Говорячи про поразку від Парагваю, Окада сказав, що бере відповідальність за цю невдачу на себе. Тренер відзначив, що він "повинен був зробити більше". За словами Окада, в матчі з парагвайцями лідер його команди Кейсуке Хонда виявився "ізольованим" від партнерів. "Думаю, скоро я піду зі збірної", - додав Окада.

На чемпіонаті світу в ПАР збірна Японії посіла друге місце в групі Е, набравши шість очок. Японці перемогли Камерун (1:0) і Данію (3:1), а також поступилися Голландії (0:1). Збірна Парагваю вийшла в 1 / 4 фіналу, де зустрінеться з Іспанією.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Наставник збірної Японії подав у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути