Ексклюзиви
вівторок, 25 січня 2011 15:06

Головний конкурент Тимощука в "Баварії" перейшов у "Мілан"

Головний конкурент Тимощука в "Баварії" перейшов у "Мілан"

Капітан мюнхенської "Баварії" і головний конкурент українця Анатолія Тимощука за місце в стартовому складі Марк ван Боммель перейшов в італійський "Мілан", повідомляє Associated Press.

Ван Боммель, у якого зіпсувалися відносини з головним тренером "Баварії" Луї ван Галем, вимагав відпустити з команди. 25 січня мюнхенський клуб оголосив про розірвання контракту з півзахисником збірної Голландії.

Про умови контракту ван Боммеля з "Міланом" не повідомляється. Раніше говорилося про те, що голландець хоче перейти в інший клуб з Мілана - "Інтер".

За "Баварію" ван Боммель грав з 2006 року, а в сезоні-2008/09 став капітаном команди. У складі мюнхенського клубу він двічі перемагав в чемпіонаті і Кубку Німеччини.

Раніше ван Боммель ставав чемпіоном Іспанії в складі "Барселони" і чемпіоном Голландії в складі ПСВ. Таким чином, у голландця є шанс виграти четвертий європейський чемпіонат.

У чемпіонаті Італії - 2010/11 "Мілан" посідає перше місце. Після 21 туру у команди 44 очки, і вона випереджає свого головного переслідувача ("Наполі") на чотири очки.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Головний конкурент Тимощука в "Баварії" перейшов у "Мілан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути