Ексклюзиви
четвер, 13 січня 2011 16:16

Ван Галь визнав профпридатність Тимощука

Ван Галь визнав профпридатність Тимощука

Тренер мюнхенської "Баварії" Луї ван Галь заявив, що перше коло Бундесліги переконало його в профпридатності українського півзахисника Анатолія Тимощука.

"Я побачив, як добре можуть грати на позиції центрального півзахисника Тимощук або Кроос. Є ще Швайнштайгер і ми купили зараз Густаво. Ван Боммель - схильний як і інші до іншого принципу - грає той, хто краще готовий", - сказав тренер.

Нагадаємо, на початку сезону ван Галь заявляв, що капітан команди Марк ван Боммель буде беззаперечним гравцем основи, а Тимощуку "бракує креативності".

Проте слабкі результати і травма голландця дозволили Тимощуку проявити себе, та так, що мюнхенці вирішили не продовжувати з ван Боммелем контракт, прикупивши, правда, в "Хоффенхаймі" Луїса Густаво.

Нагадаємо, що контракт Тимощука з мюнхенцями розрахований до літа 2012 року, а ось Марк ван Боммель і сам не проти покинути "Баварію".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Ван Галь визнав профпридатність Тимощука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути