понеділок, 17 січня 2011 17:47

На посаді губернатора Шварценеггер втратив $ 200 млн

На посаді губернатора Шварценеггер втратив $ 200 млн

Арнольд Шварценеггер, який перебував на посаді губернатора штату Каліфорнія з 2003 по 2010 рік, після звільнення з високої посади готовий займатися не лише питаннями глобального потепління, а й кіно.

В інтерв'ю австрійським ЗМІ "Залізний Арні" зізнався, що в даний момент в його полі зору потрапили три сценарії. Шварценеггер не згадав назв проектів, проте на одному з них він зупинився докладніше. За словами зірки, цей сценарій, заснований на реальних подіях, зацікавив його ще до політики.

Зі слів актора можна зрозуміти, що йдеться про фільм режисера Рендала Уоллеса "With Wings as Eagles" (у дослівному перекладі "З крилами як у орлів"). У ньому Шварценеггеру відводиться роль немолодого німецького солдата, який в кінці війни одержує наказ вбити групу дітей. Але замість цього на свій страх і ризик герой вирішує сховати їх у безпечному місці.

Строки початку робіт, бюджети, а також подробиці двох інших сценаріїв, які зірка "Термінатора", "Командо" і "Правдивої брехні" розглядає як свої майбутні кінопроекти, невідомі. Однак Шварценеггер ними дуже зацікавлений, а отже, його рішення повернутися у велике кіно, швидше за все, буде підкріплено діями.

Крім того, Шварценеггер заявив в інтерв'ю, що посада губернатора Каліфорнії коштувала йому втрати 200 млн доларів - таку суму дав підрахунок витрат, а також втрати доходів через відмови від участі у зйомках голлівудських фільмів.

"Я абсолютно про це не шкодую. Воно того варте", - сказав екс-губернатор. Він додав, що було би гірше, якщо робота була би не на користь його сім'ї, "але я сподіваюся, що мені вдасться це виправити".

"Ми ненавидимо твою роботу, говорили мені дружина і діти щоразу, коли я виходив з будинку в Лос-Анджелесі в понеділок вранці, щоб полетіти до столиці штату і не повертатися до кінця тижня, - зізнався він. - Щоразу це було жахливо".

Нагадаємо, з 3 січня кіноактор Арнольд Шварценеггер поступився місцем губернатора Каліфорнії демократу Джеррі Брауну.

У 2003 році Шварценеггер переміг, закликаючи до розумної фінансової політики і скорочення боргів штату. Проте за нього каліфорнійський уряд продовжував позичати гроші не тільки на покриття бюджетного дефіциту, а й на різні масштабні проекти, котрі підтримувались губернатором, такі як, наприклад, будівництво швидкісної залізниці та дослідження стовбурових клітин.

Незважаючи на сім років правління Шварценеггера в найбільш густонаселеному штаті, багато аналітиків, як і раніше вважають, що "Термінатору" не вистачало навичок політика.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «На посаді губернатора Шварценеггер втратив $ 200 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути