пʼятниця, 18 грудня 2009 11:19

62-річний Шварценеггер з великим зусиллям качає м"язи (ФОТО)

Заняття бодібілдінгом принесли колишньому актору і губернатору Каліфорнії Арнольду Шварценеггеру багатство і владу, так що не є несподіванкою те, що він і досі щоденно відвідує спортзал. Однак здається, що в свої 62 роки,йому вже не так легко піднімати велику вагу, пише Daily Mail.

"Термінатор" морщився та з натугою піднімав гирі в спортзалі рано вранці перед дебатами на конференції зі зміни клімату в Копенгагені.

Арні працює губернатором Каліфорнії починаючи з 2003 року, але все ще щиро вірить в те, що може тримати себе у "фільмовій" формі.

Відразу після після ранкової гімнастики, Шварценеггер пішов спілкуватися з делегатами на з"їзд ООН. У своїй промові перед публікою він сказав, що прості громадяни теж мають право голосу у обговоренні глобальних проблем.

Губернатор Каліфорнії сказав, що національні уряди поодинці не зможуть здійснити "планетарну трансформацію", яка потрібна для того, щоб зупинити зміну клімату.

Шварценеггер особливо підкреслив важливість "під-національних" зусиль в напрямку протидії глобальному потеплінню. Він також запропонував провести свій самміт в кожному місті та регіоні Каліфорнії.

Продовжуючи тему перетворення, Арні повідомив, що його улюбленою казкою в дитинстві було "гидке каченя", через те, що вона оповідає про "трансформацію".

Він сказав, що зараз "планетна трансформація" повинна стати реальністю, і одні лише уряди не зможуть цього досягти.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «62-річний Шварценеггер з великим зусиллям качає м"язи (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути