понеділок, 31 серпня 2009 09:05

Шварценеггер закликав жителів Лос-Анджелеса залишити свої будинки

Шварценеггер закликав жителів Лос-Анджелеса залишити свої будинки
Губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер закликав жителів передмість Лос-Анджелеса, яким загрожують пожежі, залишити свої будинки.

"Я хочу закликати всіх, хто живе поблизу районів, охоплених вогнем, будь ласка, прислухайтеся до наказів про евакуацію і виконуйте їх", - заявив губернатор Каліфорнії.

Він поскаржився, що "деякі люди знову не послухалися розпоряджень місцевої влади і постраждали від вогню", - передає CNN.

Раніше Шварценеггер оголосив надзвичайний стан у графствах Лос-Анджелес і Монтерей у відповідь на пожежі, що охопили південну частину штату. Жителям 6,6 тис. будинків було наказано евакуюватися в примусовому порядку. Кілька людей отримали опіки, і їх було госпіталізовано.

У даний час смуги вогню стрімко поширюються в північно-західному напрямку. Близько 12 тисяч домогосподарств перебувають у зоні ризику.

За останніми даними, вогонь розповсюдився на площі в десятки квадратних кілометрів, більше 80 квадратних кілометрів лісу вже спалено. Жителів більш ніж 4 тисяч будинків евакуювали.

Збиток оцінюється в 1,3 мільйона доларів. Боротьбу з вогняною стихією ведуть 1804 особи. Влада прогнозує, що приборкати пожежі вдасться не раніше 8 вересня, передає РБК.

Зараз ви читаєте новину «Шварценеггер закликав жителів Лос-Анджелеса залишити свої будинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути