Ексклюзиви
вівторок, 28 грудня 2010 09:48

Елтон Джон з офіційним партнером усиновили дитину

Елтон Джон з офіційним партнером усиновили дитину

Британський музикант Елтон Джон і його офіційний шлюбний партнер канадський дизайнер і кінорежисер Девід Ферніш усиновили дитину, народжену для них сурогатною матір'ю, пише у вівторок американський таблоїд US Weekly.

Хлопчик на ім'я Закарі Джексон Лівон Ферніш-Джон став першою дитиною одностатевої пари.

"Ми переповнені щастям і радістю в цей особливий момент. Закарі здоровий і почувається дуже добре, ми - щасливі батьки, пишаємося цим", - йдеться в спільній заяві Джона і Ферніша.

У минулому році 63-річний Джон намагався усиновити 14-місячного хлопчика в будинку дитини в Донецькій області, проте його планам завадили закони України, котрі не визнають одностатеві шлюби. Крім того, музикант виявився занадто старим - за місцевими законами різниця у віці між батьками та дитиною не повинна перевищувати 45 років.

Елтон Джон і 43-річний Ферніш живуть разом уже 17 років. Вони познайомилися в 1993 році на вечері в одного з їхніх спільних знайомих. Елтон Джон допоміг своєму другу позбутися від алкогольної та наркотичної залежності, на які він страждав у 1990-і роки.

У 2005 році Джон і Ферніш узаконили свої стосунки. Церемонія укладення громадянського партнерства пройшла в кінці грудня в британському місті Віндзор.

Елтон Джон вже близько 30 років відомий у світі як співак і музикант. Серед найбільш популярних з його пісень - "Свічка на вітрі", яку він виконував на похороні принцеси Діани в 1997 році. Він також є автором саундтреку до мультфільму "Король-лев".

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон з офіційним партнером усиновили дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути