понеділок, 01 листопада 2010 11:11

Елтон Джон злякався конкуренції з боку Леді Гаги

Елтон Джон злякався конкуренції з боку Леді Гаги

Знаменитий британський поп-співак і музикант сер Елтон Джон заявив, що він більше не писатиме пісень, оскільки дуже старий, щоб створювати нові хіти. На думку Джона, йому не під силу конкурувати з молодими зірками, заявив музикант в інтерв'ю журналу GQ, витяги з якого з'явилися в понеділок в британських ЗМІ.

"Послухайте, мені 63 роки, - сказав Елтон Джон. - Я не хочу з'являтися на музичних телеканалах MTV і VH-1. Я не збираюся конкурувати з групою JLS або Леді Гагою. Я зараз знаходжуся на такому етапі, коли я думаю, що не зможу більше писати поп-музику. Я не можу сісти і написати пристойну рок-пісню. Все було о'кей, коли мені було 25 чи 26, але зараз це не так".

"Я хочу займатися моїми маленькими побічними проектами, такими як ScissorSisters, і отримувати задоволення, але я не думаю, що Елтон Джон випустить ще який-небудь поп-сингл", - сказав музикант.

Нещодавно в іншому інтерв'ю Елтон Джон заявив, що сучасні поп-музиканти "жахливі" і що їхні пісні "схожі одна на одну". В той же час маститий співак займається з творчою молоддю, зокрема, дає творчі поради американській групі ScissorSisters.

За свою кар'єру Елтон Джон склав більше 50 пісень, що входили в топ-40 світових чартів. Його альбоми були продані тиражем більше 250 млн екземплярів.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон злякався конкуренції з боку Леді Гаги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути