пʼятниця, 02 квітня 2010 08:57

Сцена для Елтона Джона травмувала трьох працівників

Сцена для Елтона Джона травмувала трьох працівників

У Мексиці під час зведення сцени для виступу Елтона Джона біля знаменитих розвалин стародавнього міста майя Чичен-Іца, обрушилася частина металоконструкцій.

В результаті травми отримали троє працівників, які займалися монтажем сцени. Один з них був госпіталізований з переломом ноги. Самого Елтона Джона у момент обвалення поряд зі сценою не було.

За словами представника Національного інституту антропології та історії Мексики Франсіско де Анда, відповідального за збереження пам"ятників культури майя, впали металеві підвісні кріплення для освітлювальної техніки й іншого сценічного устаткування. Металоконструкції, що обрушилися, не заподіяли збитку розвалинам міста майя, оскільки сцена зводилася у видаленні від стародавніх храмів і пірамід.

На місце інциденту прибули експерти для оцінки надійності інших частин сцени, що зводилася, і заміни пошкоджених конструкцій. Не дивлячись на інцидент, концерт відбудеться в суботу, 3 квітня, як це і було заплановано.

З 1997 року на розвалинах Чичен-Іци пройшло шість концертів. Зокрема, тут виступали знамениті тенори Лучано Паваротті і Пласідо Домінго. У 2007 році концертний майданчик в Чичен-Іці був названий серед "Семи нових чудес світу".

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Сцена для Елтона Джона травмувала трьох працівників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути