пʼятниця, 12 березня 2010 09:21

За Христа-гея Елтону Джону погрожували смертю

За Христа-гея Елтону Джону погрожували смертю

Житель штату Джорджія, який розмістив на відеохостингу YouTube ролик з побажанням смерті британському співакові Елтону Джону, заарештований за звинуваченням в погрозі.

Як уточнили в поліції Атланти, Ніл Хорслі був затриманий в середу, 10 березня, в містечку Карролтон, що за 80 кілометрів на захід від столиці штату. Щодо заарештованого призначена застава у розмірі 40 тисяч доларів.

Поліцейські не уточнюють, в погрозах на чию адресу звинувачується чоловік. За словами сина заарештованого - Нетана Хорслі - арешт його батька пов"язаний саме з відеороликом, який той розмістив на YouTube.

У відеоролику, опублікованому Нілом Хорслі, присутній він сам з плакатом в руках з написом "Елтон Джон повинен померти". Відзначимо, що ця фраза може бути (а може і не бути) посиланням до відомої пісні Елтона Джона The King Must Die ("Король повинен померти").

У ролику Хорслі також критикує нещодавнє інтерв"ю Елтона Джона американському журналу Parade, в якому популярний співак необережно припустив, що Ісус Христос був представником нетрадиційної сексуальної орієнтації. Суперечливий коментар сера Елтона Джона тоді підняв хвилю критики з боку громадськості та, більшою мірою, інтернет-співтовариства.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «За Христа-гея Елтону Джону погрожували смертю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути