понеділок, 20 грудня 2010 20:30

Генпрокуратура заарештує Луценка, якщо той сам не прийде

Генпрокуратура заарештує Луценка, якщо той сам не прийде

Генеральна прокуратура запропонувала екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку негайно прибути до слідчого для ознайомлення зі справою, порушеною проти нього.

"У разі подальшого ухилення Луценка від явки до слідчого, Генеральною прокуратурою буде вирішено питання про заміну йому запобіжного заходу з підписки про невиїзд на тримання під вартою", - йдеться у заяві, поширеній прес-службою ГПУ.

У відомстві пояснили, що ще 13 грудня Луценкові повідомили про завершення досудового слідства у кримінальній справі, в якій він проходить обвинувачуваним.

"Проте він до сьогоднішнього дня, тобто до 20 грудня 2010, жодного разу не прибув до слідчого для ознайомлення з матеріалами справи. У той же час Луценко в друкованих ЗМІ та по телебаченню надає певні коментарі з приводу цієї кримінальної справи", - наголосили у генпрокуратурі.

"Така поведінка обвинуваченого Юрія Луценка свідчить про навмисне затягування ним строків по кримінальній справі та унеможливлює направлення її до суду", - констатували в ГПУ.

Нагадаємо, ГПУ звинуватила Юрія Луценка у розкраданні державного майна та перевищені службових повноважень на посаді глави МВС. Якщо суд доведе провину екс-міністра, йому загрожує покарання до 12 років в'язниці.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура заарештує Луценка, якщо той сам не прийде ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути