Ексклюзиви
понеділок, 20 грудня 2010 11:12

У Єгипті п'яний серб стрибнув на акулу - людожера і вбив її

У Єгипті п'яний серб стрибнув на акулу - людожера і вбив її

Сербський турист, який випадково приземлився на голову акули біля берегів Шарм-ель-Шейха, став героєм дня в Єгипті. Там за останні тижні сталося кілька нападів акул на туристів.

Про цей курйозний випадок повідомляє New York Post з посиланням на Македонське інформаційне агентство.

Громадянин Сербії Драган Стевіч сильно напився під час вечірки. Він виліз на високий трамплін і стрибнув у воду, але стрибок йому не вдався: серб сідницями приземлився на голову акули, вбивши її.

Сам турист навіть не зрозумів, що сталося. Він доплив до берега, розповів своїм друзям про те, що вода виявилася "не дуже м'якою" і що він вдарився. Стевіч був госпіталізований з діагнозом: отруєння алкоголем і розтягнення щиколотки.

Як описав цей "героїчний вчинок" Мілован Убірапа, одруг Стевіча, в інтерв'ю македонському агентству MINA, Драган вирішив поплавати після того, як всю ніч друзі випивали. Підійшовши до пляжу, товариші по чарці звернули увагу на трамплін, який використовують дайвери.

"Драган виліз на трамплін, попросив мене потримати його пиво і розбігся для стрибка. Він стрибнув з великої висоти і занурився в море, але сильного сплеску, якого ми чекали, не було", - сказав друг героя. Вранці єгипетська поліція виявила на пляжі мертву акулу.

Місцева влада заявила, що вбита акула, ймовірно, та ж сама, яка скалічила трьох людей і вбила ще одного. Влада Шарм-ель-Шейху в якості нагороди пообіцяла чоловіку безкоштовний відпочинок. Новина про п'яного серба стала за останню добу одним з найбільш цитованих повідомлень. Втім, ніяких офіційних підтверджень того, що Стевіч визволив Шарм-ель-Шейх від "акули-людожера", не надходило.

Крім того, за даними газети "Новые известия", він убив акулу-молот, а в нападі на туристів були помічені акули інших видів - мако і довгокрилі.

Раніше повідомлялося, що "Мосад" (розвідка Ізраїлю - ред.) нібито підсилає акул-вбивць до єгипетського узбережжя, щоб завдати удару по єгипетській туристичній галузі. В Ізраїлі ці обвинувачення спростували.

Нагадаємо, серед постраждалих від нападів акул були і туристи з України.

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «У Єгипті п'яний серб стрибнув на акулу - людожера і вбив її». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути