четвер, 09 грудня 2010 10:13

Абрамович витратить на весілля дочки $8 млн

Абрамович витратить на весілля дочки $8 млн

Стали відомі деякі подробиці весілля старшої дочки Романа Абрамовича. 18-річна Анна Абрамович вийде заміж наступної весни на острові біля відомого курорту Сен-Бартельмі. Її батько готовий витратити на церемонію вісім мільйонів доларів.

За словами службовця лондонської кейтерінгової компанії, що займається організацією цього святкування, Роман Аркадійович узяв на себе всі витрати, а їхня компанія повинна підготувати 400 посадочних місць.

Вибраний мільярдером острів є одним з найменших островів Карибського моря і тут в радіусі 1,5 кілометрів заборонено судноплавство.

Вже відомо, що святкування проходитиме на свіжому повітрі, оскільки температура на острові не опускається нижче плюс 20 градусів. На випадок дощу буде зведений спеціальний навіс. Його конструкція обійдеться Абрамовичеві в 50 тисяч доларів. На острів буде доставлений італійський шеф-кухар, що входить "в топ-10 кулінарів планети", з командою.

Нагадаємо, нещодавно Анна, яка ще не закінчила елітну школу в Лондоні, похвалилася своїм друзям обручкою з діамантом. "Я заручена", - з гордістю заявила вона. Її обранцем став 27-річний московський юрисконсульт Микола Лазарев.

Багато хто запідозрив молодого чоловіка в корисливих цілях, але друзі пари стверджують, що почуття молодих людей щирі: "Він дійсно милий і дуже добрий. Всі друзі щасливі за Анну". Анна і Микола вже живуть разом в одній з квартир батька нареченої в самому центрі Лондона з видом на Гайд-парк. З чуток, старша дочка Абрамовича вже успадкувала від батька значну суму грошей.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Абрамович витратить на весілля дочки $8 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути