Ексклюзиви
четвер, 25 листопада 2010 17:10

Абрамович відмовляється платити за яхту 400 млн євро (ФОТО)

Російський мільярдер Роман Абрамович відмовився платити німецьким суднобудівникам 400 мільйонів євро за побудовану на його замовлення яхту Eclipse, повідомляє Bild з посиланням на видання Hamburger Abendblatt.

Яхта повинна була вийти в море ще 11 місяців тому, але Абрамович відмовився її забирати. Весь цей час вона простояла в гамбургській гавані в доці судноверфі Blohm + Voss.

За даними Bild, Роман Абрамович вимагає збити ціну на 80 мільйонів євро. Суперечка між ним і власниками судноверфі Blohm + Voss йде, зокрема, про те, які з особливих побажань клієнта (колір корпусу судна, оббиті крокодиловою шкірою столи в каютах) повинні бути включені в остаточну вартість.

Російський бізнесмен також має намір домогтись від судноверфі виплати неустойки за перевищення раніше обумовлених термінів виготовлення яхти. Крім того, за даними Bild, під час тестових випробувань Eclipse в морі була виявлена низка технічних недоліків, які потрібно усунути.

Замовлена Романом Абрамовичем у судноверфі Blohm + Voss яхта Eclipse завдовжки 163 метри є найбільшою приватною яхтою в світі. На борту окрім двох вертолітних майданчиків також обладнаний басейн, декілька саун, кінотеатр і система протиракетного захисту.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Абрамович відмовляється платити за яхту 400 млн євро (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути