понеділок, 14 червня 2010 13:35

"Палац на воді" Абрамовича не виправдав очікувань (ФОТО)

 

Яхта мільярдера Романа Абрамовича Eclipse, яка на даний момент вважається однією з найрозкішніших в світі, ніяк не відправиться в плавання.

"Палац на воді" повинен був бути готовий ще до минулого Різдва. Нещодавно також повідомлялося, що Роман Аркадійович прибуде на своїй новій яхті на мундіаль-2010. Проте поки олігарх незадоволений роботою фахівців.

Зокрема, як пише видання Daily Mail, список недоліків достатньо великий: так, величезне дзеркало, що висить на одній з дев'яти палуб, розбилося під час тестового виходу в море. Крім того, замовникові не сподобалося, що під час запуску електродизельних двигунів гримлять кришталеві келихи, придбані для гостей в Австралії. Причому вібрація від моторів відчувається також на особистій палубі Абрамовича. А нещодавно були виявлені проблеми з навігаційною системою французького виробництва. Ну і останньою краплею, яка може переповнити терпіння замовника, стало те, що на одній з палуб облупилася фарба.

Плюс до цього між замовником і суднобудівельною компанією Blohm & Voss виникли суперечки з приводу етичності обробки стільців і стін в масажному кабінеті леопардовими шкурами. Сторони також не можуть вирішити, хто повинен оплачувати перенесення посадкового майданчика для гелікоптерів з одного боку яхти на інший.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «"Палац на воді" Абрамовича не виправдав очікувань (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути