середа, 01 грудня 2010 18:29

Лагерфельд перетворив українську модель на голу Артеміду (ФОТО)
14

В Москві відбулася презентація відомого календаря Pirelli на 2011 рік. Фотографом став модельєр Карл Лагерфельд. Він створював календар у своїй студії в Парижі.

Дизайнер присвятив його легендам і міфам давньої Греції і зобразив моделей в образах богів і богинь.

На 36 фотографіях, представлених в календарі, зображені 24 різних персонажа.

"Акторки, моделі - жінки і чоловіки - це сучасні античні герої, вони втілюють нову уяву прекрасного", - сказав Карл Лагерфельд.

За його думкою краса, юність, культ тіла без страху покарання несуть ідеї прекрасного і сучасне втілення в античний міфологіїї.

Головними героями нового видання стала 21 відома особистість: 15 фотомоделей-жінок, 5 фотомоделей-чоловіків і американська акторка Джуліан Мур. У зйомках брали участь відомі моделі: італійки Б'янка Балті і Еліза Седнауі, датчанка Фрайа Беха Еріхсен, бразилійка Ізабелі Фонтана, польки Магдален Фраковяк і Аня Рубік, австралійка Еббі Лі Кершоу, индианка Лакшмі Менон, американки Хайди Моунт и Ерін Вассон, росіянка Наташа Полі, голландка Лара Стоун і українка Дар'я Вербова.

Також в зйомках календаря взяли участь австралійка Айріс Струбеггер и Джениел Уілліамс з Ямайки. Серед чоловіків були французи Баптист Джабіконі і Себастьен Жондо і американці Бред Креніг и Гарретт Нефф, а також англієць Джейк Девіс.

Календарі Pirelli не можна купити. Вони випускаються обмеженим тиражем і розсилаються лише клієнтам компанії.

Іntermoda

Зараз ви читаєте новину «Лагерфельд перетворив українську модель на голу Артеміду (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути