понеділок, 27 листопада 2006 14:21

Лагерфельд присвятив фотовиставку улюбленій моделі-чоловіку (ФОТО)
6

Німецький кутюр"є 68-річний Карл Лагерфельд представив у Берліні фотовиставку One Man Show. Вона налічує близько 500 фотографій найвисокооплачуваної моделі у світі серед чоловіків 27-річного американця Бреда Креніга.




Дизайнер працює з ним протягом 5 років, а фотовиставка в Берліні стала, за словами Лагерфельда, проектом, завдяки якому автор робіт "намагався прослідкувати всю еволюцію особистості".










Фотографією Карл почав займатися у 1987 році, тоді це заняття стало для модельєра хобі. Через 9 років Лагерфельд добився визнання як професійного фотографа, отримавши за свої роботи премію Німецького фотографічного товариства.





На думку німецького кутюр"є, Кенінг володіє "не тільки красивою зовнішністю, але і відрізняється повною самовіддачею під час роботи на подіумі".











- У нього є приголомшливий дар швидко перевтілюватися у будь-яку роль, відчуваючи себе в ній легко і вільно. Він викладається на всі сто, щоб його вихід був ідеальний, або щоб вийшла хороша фотографія, - відзначив Лагерфельд.









Карл Лагерфельд народився у 1938 році в німецькому місті Гамбург. Відомий не тільки як дизайнер і власник марки, але і як художній директор Будинку Chanel і творець парфумів, серед яких: Chloe (1975), KL (1982), KL pour Homme (1986), Lagerfeld Photo (1990), Sun Moon Stars (1994), Jako (1997).

За матеріалами Телеграф.

Зараз ви читаєте новину «Лагерфельд присвятив фотовиставку улюбленій моделі-чоловіку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути