Ексклюзиви
пʼятниця, 19 листопада 2010 10:59

Ліппі дебютує в збірній України 9 лютого - ЗМІ

Ліппі дебютує в збірній України 9 лютого - ЗМІ

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс в середу в Женеві перед матчем національної збірної України з командою Швейцарії провів переговори з італійським тренером Марчелло Ліппі.

За інформацією "La Gazzetta dello Sport", Ліппі зустрівся з українською делегацією в тризірковому готелі "Ramada Encore". ФФУ замовила кілька квитків на матч для спеціальних гостей, серед яких був і Ліппі, в чому всі могли переконатися під час телевізійної трансляції матчу. Видання відзначає, що Ліппі був у захваті від "проектів Суркіса" і дуже серйозно розглядає пропозицію від ФФУ. Він пообіцяв дати відповідь найближчим часом.

Також повідомляється, що дебют Ліппі на новій посаді відбудеться 9 лютого 2011 року на турнірі на Кіпрі, а на 29 березня намічається товариський матч між Україною та Італією.

З приводу українського футболу Ліппі отримав позитивні рекомендації від П'єрлуїджі Колліни, який займається суддівством в Україні. Тренер також бачить Андрія Шевченка у якості свого "помічника".

Раніше Григорій Суркіс спростовував інформацію про можливе призначення італійця і навіть заявив, що Юрій Калитвинцев, швидше за все, продовжить роботу зі збірною після зимових канікул.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Ліппі дебютує в збірній України 9 лютого - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути