вівторок, 16 листопада 2010 18:01

"З таким самим успіхом можна запрошувати Барака Обаму" - Заяєв про Ліппі в збірній України

"З таким самим успіхом можна запрошувати Барака Обаму" - Заяєв про Ліппі в збірній України

Заслужений тренер України Анатолій Заяєв озвучив свою позицію щодо можливого приходу італійця Марчелло Ліппі в нашу збірну.

"Панове, це ж смішно! Зрозумійте, італієць не знає наш футбол, йому потрібен час, щоб придивитися. А поки він буде придивлятися, то вже і Євро настане. Не можна порівнювати це з запрошенням тренерів-легіонерів в клуб — ось "Дніпро"підписав Хуанде Рамоса, так взимку в Дніпропетровську з'являться сильні іноземні футболісти. Однак у збірній такого не можна зробити, чи не так? ", - говорить Анатолій Миколайович.

На його думку корінь бід українського футболу криється в проблемах на рівні спортшкіл.

"Я не здатний осягнути, чому наша громадськість ніяк не зрозуміє, що всі біди вітчизняного футболу - від страшного розвалу ДЮСШ. Ось, наприклад, у моїй рідній сімферопольській "Таврії" немає власної школи - там діти займаються де вийде, самі купують м'ячі, і за власні кошти їздять на турніри! І це - клуб прем'єр-ліги! Причому подібна ситуація і в більшості інших українських ФК! Я об'їздив всю нашу прекрасну Україну і можу сказати: мене шокує все те, що відбувається з дитячо-юнацьким футболом!", - говорить він.

"Поки ми це не змінимо, прийнявши на вищому державному рівні спеціалізовану програму, у нас нічого доброго не буде ... Тому прихід Марчелло Ліппі - зовсім не панацея. З таким же успіхом можна запрошувати Барака Обаму", - вважає Заяєв.

За матеріалами Sport.ua

Зараз ви читаєте новину «"З таким самим успіхом можна запрошувати Барака Обаму" - Заяєв про Ліппі в збірній України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути