неділя, 14 листопада 2010 12:50

Марчелло Ліппі може очолити збірну України

Марчелло Ліппі може очолити збірну України

Італійський фахівець Марчелло Ліппі може стати новим наставником українців. Після скандальної відставки Мирона Маркевича "жовто-синіх" тренує Юрій Калитвинцев. Найближчим часом у Женеві відбудеться зустріч президента ФФУ Григорія Суркіса і Марчелло Ліппі, при вдалому результаті переговорів італієць очолить команду в лютому майбутнього року, повідомляє Goal.com.

Нагадаємо, що Ліппі перемагав на ЧС-2006 зі збірною Італії. Невдало повернувся в команду і провалив недавній мундіаль. Нещодавно заявляв про те, що має намір повернутися до тренерської діяльності.

Тим часом, колишній головний тренер бельгійського "Стандарда" Ласло Болоні є одним з кандидатів на посаду керманича київського "Динамо".

Як повідомляє Sports.ru, український клуб готовий запропонувати румунському фахівцеві контракт на два з половиною роки. Сам Болоні поки не дав остаточної відповіді. У його послугах також зацікавлений грецький ПАОК.

57-річний Болоні почав тренерську кар'єру в 1994 році і, крім "Стандарда", встиг попрацювати з "Нансі", "Спортінгом", "Ренном", "Монако" і збірною Румунії.

1 жовтня Ігор Суркіс прийняв відставку Валерія Газзаєва з посади головного тренера київського "Динамо". До грудня 2010 року виконувати обов'язки головного тренера команди буде Олег Лужний.

За матеріалами Soccer News

Зараз ви читаєте новину «Марчелло Ліппі може очолити збірну України ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути