Ексклюзиви
пʼятниця, 12 листопада 2010 10:01

Швейцарія назвала склад на гру з Україною

Швейцарія назвала склад на гру з Україною

Вчора головний тренер збірної Швейцарії Оттмар Хітцфельд назвав список гравців, викликаних для підготовки та участі в товариському матчі зі збірною України, який відбудеться в найближчу середу в Женеві.

Всього на збір національної команди, що стартує в понеділок німецький фахівець залучив 20 виконавців, переважна більшість з яких входили до заявки швейцарської національної команди на фінальну частину Чемпіонату світу в ПАР.

Іншими словами, в майбутньому матчі збірна Швейцарії зіграє своїм бойовим складом.

Воротарі: Дієго Бенальо ("Вольфсбург", Німеччина), Марко Вольфі (Янг Бойз).

Захисники: Штефан Ліхштайнер (Лаціо, Італія), Стефан Гріхтінг (Осер, Франція), Стів фон Берген (Чезена, Італія), Рето Циглер (Сампдорія, Італія), Франсуа Аффолтер (Янг Бойз), Йохан Джуру (Арсенал, Англія).

Півзахисники: Валон Бехрамі (Вест Хем, Англія), Желсон Фернандес (К'єво, Італія), Гекхан Інлер (Удінезе, Італія), Пірмін Швеглер (Айнтрахт, Німеччина), Транкілло Барнетта (Байєр, Німеччина), Джердан Шакірі (Базель), Давид Деген (Янг Бойз), Ксавьє Маргаіраз (Цюріх), Валентин Штокер (Базель).

Форварди: Олександр Фрай (Базель), Хакан Якін (Люцерн), Марко Штреллер (Базель).

Раніше виконуючий обов'язки головного тренера збірної України Юрій Калитвинцев оприлюднив список гравців , викликаних на контрольний матч зі збірною Швейцарії.

Нагадаємо, що товариський матч між збірними Швейцарії та Україні відбудеться 17 листопада в Женеві. Початок поєдинку о 21:15.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Швейцарія назвала склад на гру з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути