четвер, 11 листопада 2010 18:59

Суркіс пропонував Капелло очолити збірну України

Суркіс пропонував Капелло очолити збірну України

Відомий футбольний агент Шандор Варга в інтерв'ю "Известиям в Украине" розповів про те, що італійський фахівець Фабіо Капелло був близький до підписання контракту з Федерацією футболу України перед тим, як очолити збірну Англії.

"Більше ніж два з половиною роки тому проходила зустріч з Фабіо Капелло перед тим, як він прийняв збірну Англії. Тоді ми спілкувалися вчотирьох: Фабіо, я, Ігор Михайлович (Суркіс - ред.) та його брат Григорій Михайлович. Капелло сказав, що, напевно, йому цікаво було б попрацювати зі збірною, адже раніше він тренував тільки клуби, і Григорій Михайлович як президент ФФУ відразу запропонував очолити збірну Україну. Було зрозуміло, що Блохін зі збірної йде і потрібен тренер", - сказав Варга.

"У той момент, я думаю, Капелло був готовий розглянути цей варіант. Він взагалі тоді був дуже відкритим. Ну, а потім англійці зробили йому пропозицію, і, звичайно, з ними ні за фінансами, ні за рівнем амбіцій збірної неможливо було конкурувати", - додав він.

Також Варга поділився інформацією про те, що свого часу вів переговори про те, щоб київське "Динамо" очолив Оттмар Хітцфельд.

"Ми з Оттмаром приїжджали до Києва, пробули тут три дні. Багато спілкувалися з Ігорем Суркісом, але тренером "Динамо" він все ж таки не став", - сказав агент.

Раніше головний тренер збірної Англії Фабіо Капелло заявив, що він залишить свій пост після чемпіонату Європи 2012 року, який пройде в Польщі та Україні.

За матеріалами Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «Суркіс пропонував Капелло очолити збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути