пʼятниця, 15 жовтня 2010 10:49

Калитвинцеву сподобалась гра з Канадою

Калитвинцеву сподобалась гра з Канадою
Минулі товариські ігри національної збірної України дали чимало поживи для роздумів тренерському штабу команди. Втім, в.о. головного тренер Юрій Калитвинцев нарікає на те, що так жодного разу і не вдалося зібрати найсильніший склад.

"Зрозуміло, висновки є. Силу гравців я знав і до того, як обійняв посаду виконуючого обов'язки наставника збірної, та й зараз в курсі їх стану та рівня готовності. Але дайте хоч один раз зібрати всіх тих футболістів, яких ми хочемо бачити в збірній. У цьому, експериментальному році такого не вдавалося жодного разу", - сказав Калитвинцев, якого цитує "Спорт-Экспресс в Украине".

Тренер також зазначив, що задоволений грою зі збірною Канади, яку українці не без проблем звели до нічиєї.

"Можете дивуватися, але в цілому, за винятком оборонних дій, мені сподобалася гра з Канадою, в якій ми намагалися робити те, чого від нас очікували, а саме грати "першим номером". При цьому команда показала непоганий контроль м'яча і чіткий перехід з оборони в атаку. І хоча суперник вибудував насичену оборону, кілька разів нам вдалося її підірвати, внаслідок чого хлопці могли забити більше ніж два м'ячі", - сказав він.

За словами Калитвинцева, наступна гра проти бразильців була важлива в першу чергу, з точки зору психології.

"Дуже добре, що провели цей матч зараз і отримали можливість вчасно зрозуміти значення психологічного чинника. Ми чітко побачили, хто з наших підопічних сміливий до гри, а хто - під час. І підсумковий результат у даному випадку не такий вже й важливий", - підкреслив наставник збірної.

Нагадаємо, 12 жовтня збірна України з рахунком 0:2 програла команді Бразилії в товариському матчі, який відбувся в англійському місті Дербі. 8 жовтня наша команда в Києві не зуміла обіграти канадців - 2:2.
За матеріалами Liga.net
Зараз ви читаєте новину «Калитвинцеву сподобалась гра з Канадою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути