вівторок, 12 жовтня 2010 12:40

Українська збірна не розгадала магію чарівників м'яча (ФОТО)
13

Національна збірна України з рахунком 0:2 програла команді Бразилії в товариському матчі, який відбувся в англійському місті Дербі.

Початок матчу повністю залишився за бразильцями. Вони постійно комбінували на нашій половині поля, та ще й на такій швидкості, що захисники тільки й встигали крутити головами. Пропустили перший м'яч синьо-жовті на 25-й хвилині. Робіньо з лівого флангу подав на дальню штангу, Дані Алвеш з ходу пробив і м'яч, зрикошетивши від Романчука, влетів у ворота. Через десять хвилин Тимощук помилився, віддаючи м'яч назад, Пато обіграв Мандзюка і бив у нижній кут, але влучив у штангу, а Карлос Едуардо на добиванні послав м'яч вище воріт.

Подвоїли свою перевагу південноамериканці на 64-й хвилині. Карлос Едуардо промчав лівим флангом, віддав у центр штрафного на Пато, який спокійно обіграв Мандзюка з розвороту пробив у нижній кут - 2:0. На цьому матч в принципі можна було закінчувати, адже бразильці вже просто не хотіли бігти вперед, а українцям не вистачало ні фізичних кондицій, ні індивідуальної майстерності, повідомляє news.liga.net.

Фото: AFP, Reuters





Зараз ви читаєте новину «Українська збірна не розгадала магію чарівників м'яча (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути