Ексклюзиви
неділя, 10 жовтня 2010 14:51

Збірна України може зіграти з Бразилією без Шевченка

Збірна України може зіграти з Бразилією без Шевченка
Форвард збірної України Андрій Шевченко через травму швидше за все не зіграє в Дербі проти Бразилії.

Форвард збірної України Андрій Шевченко отримав травму в матчі проти Канади. У лідера збірної спазм м'яза передньої поверхні стегна.

Капітан нашої команди вилетів до Англії ще 9 жовтня, але мабуть лише для того, що б підтримати команду.

Решта гравців збірної полетіли в Дербі сьогодні вранці, 10 жовтня.

До берегів Британії у складі української національної команди вирушили всі футболісти, які були викликані в розташування збірної для підготовки до спарингів з Канадою та Бразилією, за винятком хавбека "Карпат" Дениса Кожанова, який через травму залишив розташування "жовто-синіх" ще в минулий четвер. Крім того, нагадаємо, за бортом збірної України опинився і захисник "Динамо" Тарас Михалик, який в матчі з "Шахтарем" отримав надрив м'яза і вибув на два тижні.

Інших кадрових втрат у збірної України немає. Таким чином, на матч з бразильцями "жовто-сині" вирушили у складі 20-ти гравців:

Воротарі: Андрій Пятов (Шахтар), Андрій Дикань (Спартак М, Росія).

Захисники: Олександр Кучер ("Шахтар"), Віталій Мандзюк ("Дніпро"), Євген Хачеріді (обидва - "Динамо"), Володимир Польовий ("Металург" З), Олександр Романчук ("Металіст"), Артем Федецький (Карпати).

Півзахисники: Руслан Ротань ("Дніпро"), Олексій Гай (Шахтар), Олег Гусєв ("Динамо"), Денис Кожанов, Ігор Худоб'як (обидва - "Карпати), Денис Кулаков (" Ворскла "), Денис Олійник (" Металіст "), Олександр Алієв (" Локомотив "М, Росія ), Анатолій Тимощук ("Баварія", Німеччина).

Нападники: Артем Мілевський, Андрій Шевченко (обидва - "Динамо"), Євген Селезньов (Дніпро), Андрій Воронін ("Динамо" М, Росія).

Додамо, що переліт до Дербі займе у збірної Україні близько трьох з половиною годин. Передихнувши в готелі, "жовто-сині" проведуть тренування на полі стадіону "Прайд-Парк" (початок о 20:00 за київським часом), а перед початком заняття виконуючий обов'язки головного тренера української національної команди Юрій Калитвинцев дасть традиційну передматчеву прес-конференцію.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 8 жовтня, у Києві, на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського збірна України з футболу зіграла в нічию 2:2 із збірною Канади.
За матеріалами Динамо Киев от Шурика, Sport-express.ua
Зараз ви читаєте новину «Збірна України може зіграти з Бразилією без Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути