Ексклюзиви
субота, 09 жовтня 2010 13:31

Канадці зіпсували Шевченку сотий матч за збірну (ФОТО)
39

Національна збірна України зіграла товариський матч з командою Канади. Гра відбулася в Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

З перших хвилин гри на полі з'явився Андрій Шевченко, для якого цей поєдинок став 100-м під прапором національної команди. Втім, канадці вийшли на поле з твердим наміром зіпсувати святковий настрій Шевченка і всім українцям.

І треба сказати, їм це дуже швидко вдалося. На 12-й хвилині Симеон Джексон виконав хитрий навіс з району кута штрафного майданчика, м'яч несподівано полетів у ворота, де дуже несвоєчасно послизнувся Андрій Пятов - 0:1. А на 29-й хвилині канадці вибігли у стрімку контратаку, яка увінчалася точним проникаючим пасом Джоша Сімпсона на Атібу Хатчінсона. Той опинився віч-на-віч із Пятовим, холоднокровно обвів голкіпера і відправив м'яч у порожні ворота.

У другій половині гри Калитвинцев випустив відразу всіх своїх джокерів - Алієва, Мілевського, Гусєва, Олійника та Тимощука. Рішучі заходи наставника дуже швидко принесли результат. На 59-й хвилині Гусєв видряпав м'яч в штрафній зоні і з розвороту влучив у штангу. На щастя для українців на добиванні першим виявився Мілевський - 1:2.

А на 80-й хвилині Алієв і Тимощук організували другий гол українців. Півзахисник московського "Локомотива" від кутового прапорця викотив м'яч хавбеку мюнхенської "Баварії", чий удар став вельми складним для Хіршфельда - 2:2, повідомляє news.liga.net.

Фото: Ілля Хохлов/football.ua



Зараз ви читаєте новину «Канадці зіпсували Шевченку сотий матч за збірну (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути