пʼятниця, 08 жовтня 2010 14:27

Шевченко завершить кар'єру після Євро-2012

Шевченко завершить кар'єру після Євро-2012
Нападаючий київського "Динамо" і збірної України Андрій Шевченко завершить професійну кар'єру після закінчення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

"Як кажуть у таких випадках, рішення остаточне і оскарженню не підлягає", - сказав Шевченко, якого цитує "Спорт-Экспресс в Украине".

Форвард також згадав пам'ятні матчі за національну команду. "Виділити якусь одну було б не зовсім справедливо. Але якщо б мене розбудили з цим питанням серед ночі, насамперед назвав би гру з Туреччиною в Стамбулі в листопаді 2004 року. Ми перемогли з рахунком 3:0, а я забив другий і третій голи у ворота суперника. Не забути і всі без винятку матчі на чемпіонаті світу в Німеччині - особливо поєдинок 1 / 8 фіналу зі швейцарцями. 0:0 в основний і додатковий час, перемога, вирвана в серії післяматчевих пенальті", - зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні збірна України зіграє товариський матч з командою Канади. Гра відбудеться в Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. Цей поєдинок стане сотим за національну команду в кар'єрі Шевченка.
За матеріалами Liga.net
Зараз ви читаєте новину «Шевченко завершить кар'єру після Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути